Små spidse bryster kæmpe pik blowjob

små spidse bryster kæmpe pik blowjob

Lena - Del 1 (jomfru og incest) - Gratis Danske En jomfrus f rste sexoplevelser:beluring af mor og far, fr k incest leg med storebror. Hed pigesex med tante og en smagspr ve p onkels store pik. Hun var s fr k, at hendes tante tit m tte sm kke hendes bare m s, fordi hun ville sutte p sin onkels store pik eller slikke i sin tantes liderlige kusse. Kaj kom tilbage med den store orne, du skal have orne pik, du har jo set hvordan den ser ud, nej, det vil jeg ikke, slip mig fri den er s stor og beskidt. Forfatter: Titel: Oprettet: Uddrag fra novellen: Jens. Lena - 12 r (incest) - Gratis Danske Sexnoveller Bed kket af orne og malket som Vi afv rgede det totale kollaps. Hold da k ft, hvor er hun en liderlig so, sagde han og begyndte ogs at vride vorten. Skribent: Titel: Dato: Uddrag af novellen: Cobra. Et pars udvikling, del. Jeg har t nkt mig, at du skal have lov til at hj lpe slavinden, med. Tina slikkede igen og fik besked på, at hun fra nu skulle være Lenas private lille ludder og gøre alt hvad Lena sagde hun skulle. Han lagde munden ned til dem og begyndte at sutte på hendes små vorter. Hun var også blevet våd af at snakke om onklens store pik og hun kunne mærke, at hendes fisse blev endnu mere våd, da hun så på tantens store bryster, hvor vorterne var blevet helt stive. Birthe sagde, at den næsten var lige så stor som Lenas hånd og arm og at hun en dag kunne få lov til at se når hendes stedfar kneppede hende. På kostskolen havde nogle af hendes veninder fortalt hvor dejligt det var at få sådanne en stiv pik op i fissen. Hun åbnede lydløst døren og kunne se, at broren stadig sov.

Små spidse bryster kæmpe pik blowjob - SM noveller

Mandens pik voksede, mens han sagde, at så fræk og liderlig en lille pige som hende burde have mange smæk i sin bare mås. Hun begyndte at slikke på den og tog den ind i sin mund. Birthe sagde, at Lena trængte til nogle smæk og at hun skulle tage den samme kjole på som hun havde haft i toget og skynde sig i en taxa ud til hende. Han var begyndt at stønne mens han havde gnedet pikken frem og tilbage mod hendes gane. Du er jo allerede våd, sagde tanten, kan du godt lide, at jeg rør dig der, spurgte hun. Tantens hænder var overalt på Lenas krop, pludselig fik hun et hårdt slag over den ene balde. Birthe tog hånden ned og spredte Lenas lår og stak to fingre op i Lenas lille kusse og spurgte om hendes lille frække tøs havde fået pik nok for i dag.

Små spidse bryster kæmpe pik blowjob - Elvira friis porno

Da den havde passeret den første forhindring, pressede tanten med et tag pikken helt i bund og begyndte at køre den frem og tilbage i den stramme kanal. Efter et øjeblik sprøjtede broren sin sperm ud i hendes mund, mens han nærmest skreg. Hun var listet tilbage i sin seng, havde igen fundet den lille tap øverst i sin fisse og havde gnedet på den, indtil denne dejlige fornemmelse i hele kroppen var kommet igen. Desto større desto bedre, sagde hun. Birthe sagde, at den var køn. Inden længe var han også kommet i hendes mund. Kløen i hendes lille fisse tog til, da hun mærkede hvordan pikken voksede i hendes lille hånd. Hun bemærkede onklen anerkendende blik, som var gledet fra brysterne ned til hendes stadig helt ubehårede lille fisse, og hun havde mærket at kløen i fissen stadig var der. Saften var kommet ud over moderen mund og kinder og moderen havde slikket saften i sig som om hun nød det. Tantens fisse var meget større end hendes egen, den var barberet, så der kun var en lille hårdusk k ovenfor den våde revne. Først tog hun slipset og skjorten af, og Lena så nu, at Ulla havde nogle små, men utroligt spidse bryster, som hun begyndte at massere, samtidig med at hun hev i sine brystvorter til de blev helt stive og meget store. Broren stak en finger op i hullet og spurgte om hun havde mistet sin mødom i sommerferien. Hun tog om broren pik og begyndte at gnide på den. Hun var så fræk, at hendes tante tit måtte smække hendes bare mås, fordi hun hele tiden ville sutte på sin onkels store pik eller slikke i sin tantes liderlige kusse. Onklen, der også var blevet lidt liderlig ved at se den lille begyndende kvindekrop med de små spidse bryster, sagde at det måtte hun gerne hvis hun lovede ikke at fortælle det til nogen. Han havde suttet mere på hendes bryster samtidig med at han havde ladet en finger køre op i hendes fisse. Onklen der havde lænet sig tilbage i sofaen, begyndte at bevæge sin pik frem og tilbage i hendes mund, men trak den pludselig ud og sagde, at hvis hun blev ved med at sutte, ville pikken komme til at sprøjte. Lena begyndte at slikke i den liderlige våde kusse, hun elskede at slikke fisse og hun kunne mærke, at hendes egne safter løb ned ad hendes lår.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *